Alkoholna pića

DUNJEVAČA

  • Opis: Rakija Dunjevača je jako alkoholno piće proizvedeno od čistog voća.
    Voćna rakija Dunjevača, dobijena od dunje i proizvodi se po staroj metodi izrade prepečenice u tradicionalnim bakarnim kazanima. Kruške su pažljivo birane u punoj zrelosti i kao takve su osnov za dobijanje vrhunske rakije prijatnog mirisa i dugotrajnog ukusa. Naša preporuka je da se služi kao aperitiv ili dižestiv, a servira se rashlađen na temperature od 10-13°C.

DUNJEVAČA

  • Opis: Rakija Dunjevača je jako alkoholno piće proizvedeno od čistog voća.
    Voćna rakija Dunjevača, dobijena od dunje i proizvodi se po staroj metodi izrade prepečenice u tradicionalnim bakarnim kazanima. Kruške su pažljivo birane u punoj zrelosti i kao takve su osnov za dobijanje vrhunske rakije prijatnog mirisa i dugotrajnog ukusa. Naša preporuka je da se služi kao aperitiv ili dižestiv, a servira se rashlađen na temperature od 10-13°C.

KAJSIJEVAČA

  • Opis: Rakija Kajsijevača je jako alkoholno piće proizvedeno od čistog voća.
    Voćna rakija Kajsijevača, dobijena od kajsije i proizvodi se po staroj metodi izrade prepečenice u tradicionalnim bakarnim kazanima. Kruške su pažljivo birane u punoj zrelosti i kao takve su osnov za dobijanje vrhunske rakije prijatnog mirisa i dugotrajnog ukusa. Naša preporuka je da se služi kao aperitiv ili dižestiv, a servira se rashlađen na temperature od 10-13°C.

KAJSIJEVAČA

  • Opis: Rakija Kajsijevača je jako alkoholno piće proizvedeno od čistog voća.
    Voćna rakija Kajsijevača, dobijena od kajsije i proizvodi se po staroj metodi izrade prepečenice u tradicionalnim bakarnim kazanima. Kruške su pažljivo birane u punoj zrelosti i kao takve su osnov za dobijanje vrhunske rakije prijatnog mirisa i dugotrajnog ukusa. Naša preporuka je da se služi kao aperitiv ili dižestiv, a servira se rashlađen na temperature od 10-13°C.

ŠLJIVOVICA

  • Opis: Rakija Šljivovica je jako alkoholno piće proizvedeno od čistog voća.
    Voćna rakija Šljivovica, dobijena od šljive i proizvodi se po staroj metodi izrade prepečenice u tradicionalnim bakarnim kazanima. Kruške su pažljivo birane u punoj zrelosti i kao takve su osnov za dobijanje vrhunske rakije prijatnog mirisa i dugotrajnog ukusa. Naša preporuka je da se služi kao aperitiv ili dižestiv, a servira se rashlađen na temperature od 10-13°C.

ŠLJIVOVICA

  • Opis: Rakija Šljivovica je jako alkoholno piće proizvedeno od čistog voća.
    Voćna rakija Šljivovica, dobijena od šljive i proizvodi se po staroj metodi izrade prepečenice u tradicionalnim bakarnim kazanima. Kruške su pažljivo birane u punoj zrelosti i kao takve su osnov za dobijanje vrhunske rakije prijatnog mirisa i dugotrajnog ukusa. Naša preporuka je da se služi kao aperitiv ili dižestiv, a servira se rashlađen na temperature od 10-13°C.

VILJAMOVKA

  • Opis: Rakija Viljamovka je jako alkoholno piće proizvedeno od čistog voća.
    Voćna rakija Vilijamovka, dobijena od sorte kruške Williams i proizvodi se po staroj metodi izrade prepečenice u tradicionalnim bakarnim kazanima. Kruške su pažljivo birane u punoj zrelosti i kao takve su osnov za dobijanje vrhunske rakije prijatnog mirisa i dugotrajnog ukusa. Naša preporuka je da se služi kao aperitiv ili dižestiv, a servira se rashlađen na temperature od 10-13°C.

VILJAMOVKA

  • Opis: Rakija Viljamovka je jako alkoholno piće proizvedeno od čistog voća.
    Voćna rakija Vilijamovka, dobijena od sorte kruške Williams i proizvodi se po staroj metodi izrade prepečenice u tradicionalnim bakarnim kazanima. Kruške su pažljivo birane u punoj zrelosti i kao takve su osnov za dobijanje vrhunske rakije prijatnog mirisa i dugotrajnog ukusa. Naša preporuka je da se služi kao aperitiv ili dižestiv, a servira se rashlađen na temperature od 10-13°C.

VIŠNJEVAČA

  • Opis: Rakija Višnjevača je jako alkoholno piće proizvedeno od čistog voća.
    Voćna rakija Višnjevača, dobijena od višnje i proizvodi se po staroj metodi izrade prepečenice u tradicionalnim bakarnim kazanima. Kruške su pažljivo birane u punoj zrelosti i kao takve su osnov za dobijanje vrhunske rakije prijatnog mirisa i dugotrajnog ukusa. Naša preporuka je da se služi kao aperitiv ili dižestiv, a servira se rashlađen na temperature od 10-13°C.

VIŠNJEVAČA

  • Opis: Rakija Višnjevača je jako alkoholno piće proizvedeno od čistog voća.
    Voćna rakija Višnjevača, dobijena od višnje i proizvodi se po staroj metodi izrade prepečenice u tradicionalnim bakarnim kazanima. Kruške su pažljivo birane u punoj zrelosti i kao takve su osnov za dobijanje vrhunske rakije prijatnog mirisa i dugotrajnog ukusa. Naša preporuka je da se služi kao aperitiv ili dižestiv, a servira se rashlađen na temperature od 10-13°C.